Världens största pussel Kodak - 51.300 XNUMX bitar

Dela denna sida!

Mer om detta Kodak 51300 pusselbitar

Detta pussel har som bild 27 vackra bilder, 27 världens underverk. Och då måste man tänka på byggnader. Kodak var naturligtvis ursprungligen 'av fotona och tillverkaren av filmrullarna'; Wikipedia beskriver Kodak som "Kodak är ett amerikanskt multinationellt företag som har varit verksamt inom foto- och filmbranschen sedan slutet av 19-talet". Alla världens 27 underverk i pusslet är alla foton tagna av professionella fotografer. Namnet på kartongen är också 'Världens största pussel', men så är det inte längre. Det är för att detta '54.000 Pieces: Journey through Art av Grafika".

Världens 7 underverk: är de också med i pusslet?

ja! Världens 7 underverk är en lista över 7 mycket speciella byggnader:

  1. Chichen Itza i Mexiko
  2. Cristo Redentor i Brasilien
  3. Kinesiska muren i Kina
  4. Machu Picchu i Peru
  5. Klipphusen i Petra i Jordanien
  6. Taj Mahal i Indien
  7. Colosseum i Italien

Utöver världens 7 underverk hittar du även till exempel: Mount Fuji, Neuschwanstein Castle (dvs. ja, från den där pusselmattan!), New Yorks skyline, Great Barrier Reef (Australien) korall, Colosseum, Kinesiska muren, Taj Mahal, Tower Bridge, Eiffeltornet.


Vad finns i lådan med detta Kodak-pussel?

I lådan finns:
1. Tre kartonger innehållande 9 plastpåsar med ett pussel i
Det är totalt 27 påsar med pusselbitar på vardera 1900 bitar. Om du verkligen vill göra det svårt för dig själv och VERKLIGEN vill börja pussla, då blandar du ihop alla dessa 27 påsar med bitar. Det blir mycket svårare. Så vad du faktiskt gör är att lägga ett pussel med 27 bitar 1900 gånger och så småningom lägger du ihop alla dessa 27 pussel. Så att du har ett mycket stort pussel på 51300 bitar. Men det är faktiskt så det alltid går med de där riktigt stora pusslen och dessutom bland världsrekorden för de största pussel någonsin.
2. Instruktioner
Den innehåller saker som "lägg inte pusslet", eller "vad du ska göra om du saknar en bit" eller "beskrivningen av världens underverk – vilket är vilket".
3. Affischen
Den här affischen är riktigt liten och du skulle faktiskt förvänta dig mer av detta, speciellt om du gör ett monsterjobb med några hundra timmars förbryllande...men: det finns 1 affisch med alla pussel med en bild. Men bilderna på varje pussel är lika små som bilderna på pussellådan. Och det för ett pussel på nästan 2000 bitar. Det är verkligen inte trevligt. Du förväntar dig definitivt mer av detta. Hur som helst, jag skulle säga att vara beredd när du börjar.

En uppackningsvideo!

Lyckligtvis finns det också en unboxing-video av detta Biggest Kodak-pussel (via Maxine Pusseldrottningen):


Hur stort är detta pussel?

Mått: 8,7 meter x 1,9 meter. Om du ska klara det, se till att du har tillräckligt med utrymme någonstans. Och att man har en bra yta att pussla på. Du kan läsa måtten på alla typer av andra pussel på min sida 'Mått pussel".


Hur lång tid tar det för dig att slutföra detta pussel?

Det finns ingenstans att hitta information om hur lång tid ett pussel på 51300 bitar tar. Om jag tittar på hur lång tid det tar för mig att slutföra ett 1000-bitars pussel av Jan van Haasteren, är det i genomsnitt 8 timmar (läs mer detaljerad information på min sida 'Hur lång tid tar ett pussel på 1000 bitar?'). Anta att du gör 8 timmar * 51 (eftersom du gör cirka 8 gånger ett pussel på 1000 bitar) = 408 timmar. Men: det är ett ganska enkelt pussel. Jag vet nu att ett pussel på 42000 bitar tar cirka 500 timmar. Så: Jag skulle säga att detta pussel med 51300 bitar kommer att ta dig cirka 600 timmar. Offff.....


Några videos att värma upp!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg som delas av Add to Cart Australia (@addtocart.aus)

Endast Köpenhamnspussel – 1 av 27 pussel

Den här damen skapar bara Köpenhamns pussel från Kodak 'Världens största pussel':


Var kan man köpa dessa?

Det är svårt att köpa dessa, åtminstone inte på Bol.com till exempel eller Amazon.nl. Via Amazon.com (men där är den slutsåld eller 'Aktuellt ej tillgänglig för närvarande'). Om du går igenom webbplatsen för Kodak själv surfar, kommer du till webbplatsen för cra-z-artshop.com, och du kan beställa den där för 599 dollar, cirka 505 euro (september 2021). Men jag fyllde i beställningsformuläret på den webbplatsen, och de skickar bara till Amerika eller Kanada.
Glöm inte fraktkostnaderna, för detta pussel väger cirka 18,5 kilo!


Om denna leverantör

Artikel
EAN Fahr
Tillverkarkod 8950ZZ
Märke Kodak
Antal bitar 51.300
ålder Från 12 år
Vikt 18,5 vikt

Var kan jag köpa?

leverantör Pris Till hemsidan
Amazon.com Okänd (sep 2021) Köp nu
seriouspuzzles.com 569.95 USD (sept 2021) Köp nu
Cra-z-artshop.com 599.00 USD (sept 2021) Köp nu
Walmart.com 430.00 USD (sept 2021) Köp nu

Omdömen

Skriv en recension
1
2
3
4
5
skicka
     
Avbryt

Skriv en recension

Pussel 1000 bitar
Genomsnittligt betyg:  
 0 omdömen

Dela denna sida!