King 'Winter Fun' och 'Winter Fair' - Julpussel 2×1000 bitar

King


Dela denna sida!

Mer om detta pussel

Kom in i vinterstämningen med denna vintersamling av pussel från King. Det finns en vintermarknad och skridskobana att se. Båda pusslen innehåller 1000 bitar vardera, tillräckligt för timmar av pusselkul! Vinterkollektionens pussel från King är gjorda av kartong och har båda en storlek på 68 x 49 cm.
Jag har inte gjort det här pusslet än. Men jag har hört att den är väldigt populär! Har du redan gjort det? Ge sedan en recension nedan och ladda upp din bild! Det är det här pusslet. Ett roligt pussel att göra till jul:
rsz_1king_legpuzzels_wintercollectie_1000_stukjes_2-piece_


Ett julpussel

Detta pussel är jättekul att göra eller att ge bort i present under julen. Det finns en speciell översikt med alla Julpussel. En speciell kategori 'Jan van Haasteren Julpussel'


King 'Winter Fun' och 'Winter Fair' - Julpussel 2×1000 bitar - var kan man köpa?

leverantör Pris Till hemsidan
Bol.com 16,99 (okt 2022) Köp nu

King 'Winter Fun' och 'Winter Fair' - Julpussel 2×1000 bitar - Specifikationer

EAN 8710125559360
Pusselnummer Fahr
Typ av produkt pussel

Recensioner om detta pussel

Skriv en recension
1
2
3
4
5
skicka
     
Avbryt

Skriv en recension

Pussel 1000 bitar
Genomsnittligt betyg:  
 1 omdömen
Dörren Inez op Pussel 1000 bitar

2-i-1-pusslet Winterfair and Winterfun gavs som present. Båda bilderna visas på utsidan av lådan. Som ett resultat är de båda lite i liten skala; svårt att urskilja detaljerna. Men tyvärr även den ena bilden tryckt över en del av den andra. Tyvärr tar det lite av det roliga med att pussla bort från födelsedagsbarnet. Skulle vilja ha fått separata utskrifter av båda bilderna med denna box. Nu rekommenderas inte denna pussellåda, men lite av en besvikelse.

Gjorde det här pusslet? Ladda upp ditt foto + ev text

Om du har gjort detta pussel, ladda upp ditt pussel till oss, inklusive en text, hur du hittade det för att göra detta pussel.

Dela denna sida!