King 'Amsterdam King's Day' 1000 bitar

King


Om du letar efter kungens pussel 1000 bitar 'King's Day' | kungens dag, så är det den här:
kung-pussel-1000-bitar-kung-s-dagen-kungsdagslåda
Willem Alexander och Maxima är avbildade längst ner till vänster i pusslet. Jag kunde inte lista ut vilket år det här pusslet är från. Det nämns inte på Kings hemsida, inte heller på pusselrutan.

Dela denna sida!

Vad kommer du att stöta på när du har gjort detta kung-pussel?

Jag har lagt pusslet på en pusselmatta, så att jag kan förvara det i en skål däremellan, ett pussel i vardagsrummet är inte alltid praktiskt. Jag vände på pusselbitarna och lade dem på pusselmattan. Jag sorterade inte efter färg. Det kommer att se ut så här, redo att börja:
kung-pussel-kung-s-dag-1000-bitar-på-pussel-matta-1
EN
kung-pussel-1000-bitar-kung-s-dag-kungsdag-klar-att-starta

Jag började sedan lägga kanterna och sedan lade jag en stor del av himlen. Så min start såg ut så här:
kung-pussel-1000-bitar-kung-s-dag-kungsdagen-nästan-klar

Den stora svarta båten i vattnet med den gula kanten var också lätt att lägga, så jag samlade ihop och lade de bitarna. Sedan lade jag Amsterdam-husen, men det var väldigt svårt, de ser väldigt lika ut! Vid ett visst tillfälle tog jag alltid tag i dörren för varje bit att lägga, men även det var ibland svårt att hitta! De är alla väldigt små bilder. Det fina med detta pussel är att du gör stora framsteg, det är inte så svårt. Men det finns många bilder som är väldigt lika.


Vilka slående föremål hittade jag vid kungens pussel 1000 bitar 'King's Day' | kungens dag'

Jag har förklarat några slående och/eller svåra saker nedan. Jag stötte på det här medan jag funderade. Eller så tyckte jag att det var roliga element i pusslet, men oftast tyckte jag att elementen nedan var svåra när jag lade det här pusslet. Läs vidare och se vad jag stötte på!


Slående föremål vid kungens pussel 1000 bitar 'King's Day' | King's Day' - The Starry Rains

Stjärnskurarna var väldigt svåra, man kunde inte riktigt urskilja vilka pjäser som hörde till vilket stjärnregn. Längst upp till höger har du 1 stjärnregn och under det 2x mindre stjärnregn.

kung-pussel-1000-bitar-kung-s-dag-kungsdag-stjärnigt regn


Slående föremål vid kungens pussel 1000 bitar 'King's Day' | kungens dag' - Lyktstolparna

Det finns inte mindre än fyra lyktstolpar i detta pussel! Ibland är dessa lyktstolpar så små att man inte ens känner igen lyktstolparna på bitarna. Det försvåras också eftersom det fortfarande finns fåglar på lyktstolparna. Och det finns också fler fåglar i det här pusslet.....

kung-pussel-1000-bitar-kung-s-dagen-kungsdagen-lyktstolpar


Slående föremål vid kungens pussel 1000 bitar 'King's Day' | King's Day' - Den långa stenbron

Jag satte bara den långa stenbron mot slutet av pusslet. Jag tyckte att de här bitarna var väldigt svåra, eftersom de är väldigt lika. Dessutom är den här bron fortfarande väldigt lång, och den går genom hela pusslet. Jag satte bara den här sist.

kung-pussel-1000-bitar-kung-s-dagen-kungsdagen-lång-stenbro


Slående föremål vid kungens pussel 1000 bitar 'King's Day' | King's Day' - De många holländska flaggorna

Det finns många holländska flaggor på pusslet. Vid något tillfälle samlade jag ihop alla valgbitar och började sedan lägga flaggorna. Först senare kunde jag sätta flaggorna på rätt plats i pusslet, jag räknade dem inte exakt, men jag tror att det finns ett 30-tal flaggor på pusslet.

kung-pussel-1000-bitar-kung-s-dag-koningsdagen-holländska-flaggor


Slående föremål vid kungens pussel 1000 bitar 'King's Day' | King's Day' - De många Amsterdam-husen

Ganska i början av pusslet satte jag husen i Amsterdam, men först mot slutet av pusslet kunde jag slutföra det helt. Det är väldigt svårt att se vilka fönster som hör till vilket hus. Det hela är också väldigt litet. Men i slutändan genomförbart!

kung-pussel-1000-bitar-kung-s-dag-kungsdagen-amsterdam-hus


Slående föremål vid kungens pussel 1000 bitar 'King's Day' | King's Day' - Alla människor på toppen av bron

Många människor och väldigt smådragna är alla människor på bron i Amsterdam. De har en vacker drottningdag och ibland är de väldigt speciellt klädda. Och det är klart att de har väldigt roligt!

kung-pussel-1000-bitar-kung-s-dag-kungsdagen-många-människor-på-bron


Hur stort är kungapusslet King's Day | Kungadagen 1000 stycken?

Pusslet har en storlek på 68 centimeter (bredd) gånger 49 centimeter (höjd). Det är faktiskt standardstorleken på ett pussel med 1000 bitar.


Hur lång tid tar det för dig att slutföra kungapusslet King's Day | Kungsdagen 1000 bitar att lägga?

Jag lade King's pussel om kungens dag i Amsterdam helt själv. Jag klarade pusslet under flera dagar. Jag började med att lägga ut alla pusselbitarna på en pusselmatta (pusselmattan mäter 1,60 meter (bred) gånger 90 centimeter hög – det här är en Jumbo pusselmatta).

Dessa bitar är inte sorterade efter färg utan bara förklarade och sedan började jag lägga kanterna. Med tiden såg pusslet sedan ut så här:
kung-pussel-1000-bitar-kung-s-dag-kungsdagen-nästan-klar

Till slut tog det mig 13 timmar. Jag höll koll på tiden när jag var på den. Jag gjorde det här pusslet i april 2020.
Däremellan rullade vi ihop den ytterligare några gånger i en pusselmatta:

Och, naturligtvis, rullade tillbaka:


Om King Puzzles

logo_king_blue
”King International, en unik tillverkare av pussel och brädspel, är baserad i Zaandam, Nederländerna och vi är inspirerade av en vacker gammal chokladfabrik där vårt kontor ligger. De flesta av våra produkter tillverkas i vår fabrik i Nederländerna.

Vi har sålt brädspel och pussel till kunder över hela Europa sedan 1970. Vi är därför fokuserade på att säkerställa maximal kundnöjdhet genom att alltid skapa överraskande högkvalitativa linjer med en perfekt balans mellan ett attraktivt pris och högsta kvalitet. I varje steg i vår tillverkningsprocess agerar vi med barn och deras föräldrar i åtanke för att skapa produkter som betyder något. Kul, känslor och inlärningsförmåga är nyckelord i denna process för att skapa en utmärkt kvalitetstid för familjer.

Vi tror på att göra fantastiska produkter tillgängliga för en bred publik och hjälpa barn och vuxna att ha roligt. Att arbeta med ett entusiastiskt och kreativt team som förverkligar förväntningarna och ambitionerna hos dagens barn och vuxna.”
(Källa: Kinginternational webbplats 'Över oss')


King 'Amsterdam King's Day' 1000 stycken - var kan man köpa?

leverantör Pris Till hemsidan
Blokker.nl Fahr Köp nu
Bol.com 8,39 (maj 2020) Köp nu
vidaxl.nl 20,91 (maj 2020) Köp nu
Toychamp.nl 5,99 (maj 2020) Köp nu
Puzzlediscounter.nl 8,27 (maj 2020) Köp nu
Gamesstad.nl 19,95 (maj 2020) Köp nu
Rilex.nl 14,53 (maj 2020) Köp nu

King 'Amsterdam King's Day' 1000 stycken - Specifikationer

EAN 8710125051321
Pusselnummer 05132
Typ av produkt Pussel
Materiaal kartong
kännemärke CE
Antal bitar 1000
Målgrupp Barn och vuxna
ålder Från 10 år
pussel tema tecknad/teckning
Vikt 600 gram
Märke King International
Färg Multi / mångsidigt

Recensioner om detta pussel

Skriv en recension
1
2
3
4
5
skicka
     
Avbryt

Skriv en recension

Pussel 1000 bitar
Genomsnittligt betyg:  
 2 omdömen
Dörren i.smolders op Pussel 1000 bitar
fint pussel

roligt pussel att göra, var en utmaning eftersom många bitar liknar varandra. ledsen att 2 stycken saknades. aldrig upplevt!

Dörren Gerben van Vineyards op Pussel 1000 bitar
Nice!

Jag skrev ovanstående recension om kungadagspusslet. Kul pussel att lägga, men svårt. Många små detaljer. Det tog mig lång tid, och det var frustrerande ibland att du inte kom överens med pussel, typ av pusselblock? Att man verkligen måste stanna upp ett tag och komma tillbaka senare för att pussla. Men jag har inget emot det, det är bara en utmaning. Det är bra att det handlar om kungens dag. 4 av 5 stjärnor för mig!

Gjorde det här pusslet? Ladda upp ditt foto + ev text

Om du har gjort detta pussel, ladda upp ditt pussel till oss, inklusive en text, hur du hittade det för att göra detta pussel.

Dessa pusselspelare har redan gjort detta pussel

  • 28 oktober 2021
    -
    Nelly heyden - Verkligen ett svårt pussel, förstår inte varför de satte dessa huvuden över exemplet, och för att göra saken värre, en skitbit när det var klart

Dela denna sida!