Kontakta oss

Gillar du också pussel? Gör regelbundet ett pussel eller lägg ett pussel en mycket regnig dag eller en vacker solig dag 🙂?

Jag är Gerben van Wijngaarden, på min fritid en ivrig pusselmakare. Jag visar alla typer av videor och bilder här på saker som jag gillar med pussel eller som sticker ut för mig. Särskilt Jan van Haasteren-pusslen är en av mina favoriter. Jag beskriver vad jag själv upplevde när jag gjorde ett pussel. Jag hoppas att du också laddar upp eller granskar de pussel du har gjort. Jag tycker att det är ett härligt tidsfördriv efter en hektisk dag på jobbet, att koppla av en stund. Ibland är det en slags ZEN-övning.

Jag letar själv upp allt för den här webbplatsen, till förmån för andra pusselspel, för inspiration eller bara för att hjälpa. Jag får ibland en liten provision när ett pussel köps på en annan webbplats via min hemsida; detta är fallet med vissa leverantörer. Men jag kan säga att den här webbplatsen kostar mig mycket mer i euro än den tjänar. Men han ger mig en avkastning som jag tycker är mycket viktigare, nämligen avkastningen i nöjet att pussla och göra saker själv – som instruktioner eller Youtube-filmer.


Frågor eller tips för ett pussel?


Vill du maila mig med frågor eller tipsa mig om ett pussel som jag bör lägga till på denna hemsida?
Skicka sedan ett mail till contact@ Puzzle-1000-pieces.nl

kontorstid

Måndag – Vrijdag: kl. 9 – 00

Lördag: 10:00 – 14:00

Stängt på söndagar

För frågor, kontakt eller kommentarer

Gerben van Vineyards
Hörngata 1
7963 AE Valacker