Jan van Haasteren pusselförsäljning

I förväg antar jag att du vill se en översikt över utbudet av Jan van Haasteren-pussel.
Men det finns också ett pussel av Jan van Haasteren, som heter 'Shop till you drop' – nummer 00640.
pussel-1000-bitar-jan-van-huren-rea-butik-till-du-släpper-600-444
Om du vill köpa den, titta sedan på den här sidan.
Nedan har jag gjort en översikt över möjliga erbjudanden eller försäljningar av JvH-pussel som jag känner till. Om någon känner till andra erbjudanden eller försäljningar, Vänligen maila mig, så lägger jag till den i den här översikten. Det här är erbjudandena jag har kunnat hitta på sistone:

Försäljning av JvH-pussel via Toychamp.nl

toychamp jvh erbjuder
Toychamp.nl har ett erbjudande om 2+1 gratis varje år på pussel av Jan van Haasteren och Wasgij. Detta är vanligtvis i december månad. 2020 var detta till exempel under perioden: 12 december 2020 till 31 december 2020.
Vill du veta mer? Actionsidan på Toychamp.nl

Jan van Haasteren pussel Outlet

Jan van hastenen outlet
Det finns en hemsida där du kan köpa JvH-pussel relativt billigt och beställa dem online, nämligen via Outlet-shopping.nl. Men deras utbud av Jan van Haasteren-pussel är mycket begränsat, vid tidpunkten för den här artikeln (december 2020) fanns det 3 JvH-pussel i erbjudandet. Dessa 3 pussel varierade i pris från 9,99 euro till 13,99 euro. Jag vet nu av erfarenhet att detta verkligen inte alltid är det billigaste priset. jag har på 'alla Jan van Haasteren-pussel' sida per pussel en översikt över leverantörerna med deras priser, så har du en komplett jämförelseöversikt.
Vill du veta mer? JvH-pussel på Outlet-shopping.nl

Jan van Haasteren erbjuder Kruidvat

Kruidvat har också regelbundet erbjudanden från Jan van Haasteren pussel. Håll dock ett öga på Kruidvats hemsida själv eller hämta deras broschyr regelbundet. Här kan du ta del av fantastiska rabatterbjudanden. Till exempel ett erbjudande de ibland hade tidigare:
jan-van-haasteren-offer-kruidvat
Här erbjuds ett pussel på 500 bitar för 5,99, medan de normalt kostar 10,00 euro! För nästan halva priset! Det är definitivt värt det!
Vill du veta mer? Kolla in deras hemsida för erbjudanden ändå

Jan van Haasteren erbjuder Blokker

Hos Blokker finns det regelbundna erbjudanden på Jan van Haasteren-pussel. Håll utkik på hemsidan och deras broschyrer. Ett exempel på en kampanj – som bara gick genom deras butiker – var att du kunde köpa JvH-pusslet 'Farm visit' i 1 av deras butiker och du har då chans att vinna den gyllene pusselbiten i den lådan. Om du hittade den här gyllene pusselbiten i pussellådan var du den lyckliga vinnaren och du kunde köra "Jan van Haasteren Fiat 500" i ett år. Denna kampanj var någon gång i slutet av 2020:

Ytterligare två exempel på åtgärder som hölls 2020, som du kan se gör Blokker detta mycket regelbundet – jag har bara visat några få exempel här. Den första kampanjen är ett andra Jan van Haasteren-pussel för halva priset. Bilden bredvid visar den stora rabatten på JvH-pusslet 'King's Day, från 15,99 € för 9,99 € (det är cirka 35 % rabatt!):

Och ytterligare ett exempel i december 2020. 30 % rabatt på alla Jan van Haasteren-pussel, se deras erbjudande i foldern och i butiken:

Vill du veta mer? Se Blokker Jan van Haasteren-sidan där alla kampanjer med rabatter och erbjudanden också är listade

Jan van Haasteren erbjuder via Trekpleister

Attraktion har också regelbundet erbjudanden på JvH-pusslen, så följ vad som står i deras broschyrer med erbjudanden. Till exempel en kampanj med cirka 50 % rabatt på ett Jan van Haasteren-pussel på 1500 bitar! Ser:
offer_attraktion
Vill du veta mer? Kolla in deras hemsida med alla kampanjer och rabatter

Jan van Haasteren erbjuder Hoogvliet

Hoogvliet, den stormarknaden som ibland har specialerbjudanden, håll noga koll på deras broschyrer.
Hoogvliet-erbjudande-jan-van-haasteren-pussel

Jan van Haasteren erbjuda Dane

Stormarknaden Deen kan också ha erbjudanden, detta erbjudande var från februari 2021. Fyra typer av 500-bitars pussel erbjöds för 7,50 euro styck. Normalt är de cirka 10,50 styck. Snart en rabatt på ca 30%! Det är ganska stort. Och två typer av pussel med 1000 bitar erbjöds för $10,00 vardera, när de normalt kostar runt $16-17. Så snabbt 35% rabatt! Dessa erbjuds inte via hemsidan utan man måste verkligen gå till butiken och titta i deras pärm. Du kan givetvis se foldern via deras hemsida 🙂 . Du hittar det på sidan 'danska broschyrer".
jan-van-hastenen-pussel-rea-dane

Jan van Haasteren köper begagnade pussel

Det här är ingen riktig 'rea' eftersom det inte är nya pussel, utan second hand-pussel du köper. Men av egen erfarenhet får du väldigt snygga pussel som ofta bara har lagts 1 eller 2 gånger. Jag läser förstås även de mindre erfarenheterna, att bitar saknas eller att en låda är skadad. Den risken finns om du köper via en begagnad marknadsplats. Men fråga alltid säljaren: 'är pusslet komplett' och 'finns det ingen skada på pusslet eller lådan'?
Jag har en lista med hemsidor där du mycket väl kan köpa begagnade Jan van Haasteren-pussel, den listan kan du se nedan. Vilken rabatt har du eller vilka priser gäller? Anta att vi antar pusslet med 1000 bitar 'Grand Prix' (eller 'Formel 1), på min egen sida kan du se alla priser för detta pussel. Du kan se att priserna för detta nya pussel varierar från 15,95 till 22,95 euro. Du kan köpa dessa begagnade för 10-12 euro. Vanligtvis är 10 euro ett rimligt pris. Det beror också på hur mycket du vill ha pusslet. Men då har du snabbt 50% rabatt på nypriset! Ett annat alternativ är förstås att byta ut ditt Jan van Haasteren-pussel mot ett annat Jan van Haasteren-pussel, men då förlorar du fraktkostnader. Det är ett av de billigaste alternativen!

Vad kostar frakten om du vill köpa eller skicka ett begagnat Jan van Haasteren-pussel?

Jag har gjort en översikt över de olika fraktkostnaderna, för det gör jag ofta själv. Observera att fraktkostnaderna nedan är för paket från 0 till 10 kilo. Och: 1 jan van Haasteren pussel på 1000 bitar väger 800 gram. Det är därför säkerligen billigare att byta flera pussel samtidigt, då sparar du säkert på fraktkostnader! Översikten (från och med januari 2021):
1. Skicka via DPD: till hemadress € 5,60, till insamlingsställe € 4,25 (Mer info)
2. Frakt via DHL: till hemadress € 5,75, till insamlingsställe € 4,50 (Mer info)
3. Skicka via Post-NL: till hemadress € 6,75, till insamlingsställe € 6,25 (Mer info)

Webbplatser där du kan köpa eller byta billigt

De webbplatser jag vet där du kan köpa eller byta mycket bra begagnade Jan van Haasteren-pussel:

Köp en 2-i-1 eller en 2×1000 stycken kombinationslåda och spara cirka 40 %

jan-van-haasteren-2-x-1000-nieuwjaarsfeestje-en-de-fabriek-van-de-kerstman-19024-600-444
Att köpa en 2-i-1 kombibox är förstås också relativt billigt. Då köper du två Jan van Haasteren-pussel i 1 låda. Är det mer fördelaktigt? Ja självklart! Eftersom: ett genomsnittligt Jan van Haasteren-pussel på 1000 bitar kostar (februari 2021) 16,50 €. Då har du ofta också 4 till 5 euro fraktkostnader. Totalt kommer du att förlora cirka 1 € för 21,50 pussel. Men om du köper 2 i 1 låda kostar dessa kombiboxar ungefär (februari 2021) 21,50 €. Om du lägger till 4 till 5 euro för fraktkostnader, förlorar du totalt 26,50 €. Så:
– Köp 2x en separat låda med 1000 stycken: 43,00 €
– Om du köper en kombinationslåda med 2×1000 stycken: 26,50 €
Som du kan se gör det stor skillnad i priset! Du har faktiskt en rabatt på cirka 40%!
Vill du ha en översikt över alla 2-i-1-pussel? Titta på: Jan van Haasteren 2-i-1-pussel.

Köp en 3-i-1 eller en 3×1000 stycken kombinationslåda och spara cirka 40 %

jan-van-haasteren-3-in-1-combidoos-81120-600-444
Samma historia som ovan för en 2-i-1 kombinationsbox gäller för en 3-i-1 kombinationsbox. Här kan du göra följande beräkning (Baserat på priser februari 2021):
– Köp 3x en separat låda med 1000 stycken: 64,50 €
– Om du köper en kombinationslåda med 3×1000 stycken: 39,00 €
Som du kan se gör det stor skillnad i priset! Du har faktiskt en rabatt på cirka 40%!
Vill du ha en översikt över alla 3-i-1-pussel? Titta på: Jan van Haasteren 2-i-1-pussel.