Pussel ritade av Dick Heins

Jan-van-Haasteren-studio-artist-dick-heins
Dick Heins (född 29 september 1959) är en del av Jan van Haasteren studio. Han har redan dragit en hel del pussel för Jan van Haasteren Studio. Förutom de teckningar han gör för Jan van Haasteren Studio, gör Dick även andra teckningar, karikatyrer med mera. Du hittar all information om Dick Heins på hans hemsida. Dick bor för närvarande (november 2022) i Oosterhout i provinsen North Brabant. Han föddes dock i Haag och växte upp i Wassenaar. Han är gift. Han har även skrivit på för serier som 'Beautiful Keetje' och 'Bobo' och 'Junior Suske en Wiske'. Precis som Jan van Haasteren gillar han inte pussel 🙂 Han har inget tålamod för det. Dick indikerar också att han har ritat ett pussel för Jumbo i cirka 2,5 månader.

Karakteristiska inslag av Dick Heins

I Dick Heins pussel ser du alltid ett antal karaktäristiska element, precis som du ser i pussel ritade av Jan van Haasteren. Dick Heins använder därför de karaktäristiska elementen i Jan van Haasterens pussel (bläckfisk, hajfena, Sinterklaas, supersnigel, ögonen etc.), men ritar också sina egna karaktäristiska element i pusslen han tecknar.

Vilka är de karakteristiska delarna av Dick Heins?

De karaktäristiska delarna av Dick Heins i hans pussel är en karikatyr av hans far och man kan se att han ibland ritar sig själv (ett "självporträtt av Dick Heins"), Dick känns igen på sitt kala huvud. Men om du vill veta mer om detta, maila mig, då lägger jag till karakteristiska element av Dick Heins i den här listan.

Alla återkommande inslag av Jan van Haasteren och Dick Heins

Om du vill ha en samlad översikt över alla återkommande element i både pusslen av Jan van Haasteren (ritad av Jan van Haasteren) OCH pusslen av Dick Heins, se vår lista: Jan van Haasteren Återkommande inslag.

Lista över pussel skapade av Dick Heins – visuell översikt

Du kan omedelbart gå till alla pussel och se pusselöversikten av Dick Heins, du hittar den här.