Fotopussel Primera 1000 bitar

På Primera kan du få olika fotopussel gjorda online. Du kan välja mellan följande alternativ:

  • Har ett fotopussel gjort av
  • Ha ett fotopussel av 30 bitar
  • Ha ett fotopussel av 120 bitar
  • Ha ett fotopussel av 500 bitar
  • Ha ett fotopussel av 1000 bitar

primera-foto-pussel-1000-bitar

Eftersom jag visar alla 1000 bitars pussel på denna hemsida, gjorde jag ett 1000 bitars fotopussel online på Primera. Det var inte helt klart för mig på Primera hemsida om mitt foto också skulle finnas på framsidan av lådan där pusslet levereras. Det står på deras hemsida "Pusslet kommer med förhandsgranskningsbilden som standard". Jag ställde sedan denna fråga till deras kundtjänst och det visar sig att: "pusslet kommer i en påse och det här pusslet kommer i en fraktlåda." Det var svaret från kundtjänst.

Dela denna sida!

Fotopussel Primera leveranstid

Leveranstiden för Primera-pusslet verkar vara blixtsnabb. Nämligen 'Beställt före 16.00, levererat imorgon'. Jag är väldigt nyfiken på om vi ska få till det, vi får se.


Fotopussel Primera fraktkostnader

Fraktkostnaderna förblir okända länge om du vill beställa fotopusslet via deras hemsida. Dessa kostnader är bara kända i slutet av din beställningsprocess, som är följande:

  • Beställ online och få det levererat: 4,95 euro
  • Beställ online och Hämta i butik kostar 1,95

Jag är fortfarande lite förvånad över att fraktkostnader debiteras för 'hämtning i butik'? Så kom ihåg att dessa kostnader kommer att öka.


Fotopussel Primera rabatt

Jag har inte kunnat hitta något om rabattkoder eller specialerbjudanden hos Primera. Jag är rädd att artikeln "rabatt" inte är aktuell här.


Fotopussel Primera recension

Jag beställde det här fotopusslet själv, och du kan se följande video om hur det fungerar:
VIDEO

Att göra och beställa ett fotopussel hos Primera är fortfarande lite av en utredning. Förbered dig väl, så att du redan har tagit ett foto och laddat ner det på din bärbara dator/dator/mobil.
Du kommer in i onlinemiljön hos Primera, där du har olika val. Du har 3 flikar längst upp till vänster med namnen: 'Design', 'Foto' och 'Text'.
I och för sig är alla val väldigt trevliga, men det innebär också fler alternativ att man får mer tid att göra alla möjliga val och att man lägger mer tid på att lista ut hur det hela fungerar. Varje fördel har sin nackdel skulle jag säga. En person kommer att gilla dessa många alternativ och den andra inte. Jag tyckte att det fanns lite för många alternativ.
Med de mönster som ska väljas kan du välja bland alla möjliga olika mönster som Primera erbjuder. Du kan inte bara göra riktiga fotopussel, utan det finns också alternativ att klistra in 1 eller fler bilder på en färdig design. Och klistra sedan in anpassade texter igen. Med designerna kan du välja mellan:
– Collage
- Årsdag
– Jul
- Mors dag
– Morfar
- Förlåt
- Fars dag
- Sommar
Till exempel, under "Jul" kan du välja detta alternativ:
rsz_1primera-photopuzzle-1000-bitar-jul
Jag gillar inte den här typen av alternativ själv, men om det finns en design med den som du gillar så är det såklart perfekt. Men du kan också välja det "enklaste alternativet och det är "enbart foto"-designen:
primera-foto-pussel-1000-bitar-enbart foto
Som du kan se kan du också välja att lägga till text i rutan bredvid. Du får också många alternativ när du lägger till din text, såsom: Bakgrundsfärg, storlek, teckensnitt, lutning, centrera eller justera vänster/höger.


För- och nackdelar Primera Photo Puzzle 1000 bitar?

Plus:

  • Massor av alternativ när du designar ditt fotopussel (texter, flera bilder)
  • Stort urval av ett antal standarddesigner

min:


Om denna leverantör

Artikel
Materiaal Super robust kartongblandning
Antal bitar 1000
ålder Från 10 år
Storlek 68 centimeter bred och 44 centimeter hög
Exempelfoto på kartong? Nej
Leverans 4,95. Hämtning i butik kostar 1,95
Leveranstid Beställd innan kl 16. imorgon hemma

Var kan jag köpa?

leverantör Pris Till hemsidan
Primera.nl 34,95 (okt 2020) Köp nu

Omdömen

Skriv en recension
1
2
3
4
5
skicka
     
Avbryt

Skriv en recension

Pussel 1000 bitar
Genomsnittligt betyg:  
 0 omdömen

Dela denna sida!